Onderwijs

Met veel plezier verzorg ik al jaren onderwijs en lezingen voor verschillende doelgroepen, waaronder studenten geneeskunde, studenten psychologie, artsen in opleiding (tot psychiater) en voor de postdoctorale opleidingen tot Gz-psycholoog en de opleiding tot klinisch psycholoog bij de RINO te Utrecht. Ik geef onderwijs op het gebied van:

- integratie wetenschap & praktijk

- psychopathologie – persoonlijkheidsstoornis

- psychodiagnostiek en integratie diagnostiek & behandeling

- het geven van supervisie en werkbegeleiding


Tevens verzorgen ik diverse cursussen en workshops op aanvraag. Voor het verzorgen van onderwijs op bovenstaande gebieden binnen uw organisatie of praktijk neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ik sta ingeschreven als docent in het Register Docenten van het CRKBO.


Aanbod onderwijs 2021

De cursus Supervisie en Werkbegeleiding staat op verschillende data voor 2021 en 2022 gepland. Voor het aanbod zie de website van de RINO Groep Utrecht: www.rinogroep.nl/

In 2021 staat een twee-daagse cursus over de Integratie van diagnostiek&behandeling gepland in opdracht van NW-psychologie in samenwerking met Nouschka Woldringh, klinisch psycholoog. De cursus bestaat uit twee dagen (9.30-16.30 uur) met als doelgroep Gz-psychologen die hun kennis over diagnostiek willen verdiepen en verbreden met speciale aandacht voor de vertaling naar de behandeling. De opzet is interactief met theorie, demonstraties door docenten, rollenspellen en oefenen met eigen casuistiek en casuistiek van de docenten.

Voor de zomer vindt er een cursus online plaats en na de zomer vindt er (indien de Coronamaatregelen het toelaten) een cursus op locatie plaats (Leiden of Den Haag). Voor beide cursussen geldt dat data zsm volgen. Voor meer informatie: praktijk@salvatorevitale.nl